--

WhatsApp buurtpreventie

Gestolen auto terug door WhatsApp buurtpreventie

Buurtpreventie bord

U herkent dit voorval wellicht als WhatsApp buurtpreventie team. Oplettende buren valt het op dat er al wekenlang een vreemde auto in de buurt staat geparkeerd. Het is een grote ergernis voor de buurt, want er is een groot te kort aan parkeerplaatsen en het beïnvloedt het uitzicht van de bewoners. Ondanks herhaalde oproepen in de buurtpreventie Whatsapp reageert er niemand. Wat nu? Het Gestolen Objecten Register (GOR) biedt mogelijk de oplossing. De buurt kan gratis controleren of de verdachte auto gestolen is. Door tips achter te laten kunnen zij ervoor zorgen dat deze auto weer terechtkomt bij de rechtmatige eigenaar. Lees verder wat het GOR nog meer voor de WhatsApp buurtpreventie kan betekenen. Gestolen Objecten Register

Veilige buurt? Download onze gratis DiefstalAlarm app!

Controle auto WhatsApp buurtpreventie

In het GOR staan maar liefst 18.000 objecten geregistreerd. Dit zijn niet alleen auto’s, maar ook motoren, boten, aggregaten, computers, fietsen, scooters en nog veel meer. Niet alleen particulieren en WhatsApp buurtpreventie controleren objecten in deze internationale database maar ook onderzoekbureaus, politie, justitie en verzekeraars werken er mee. Bezoekers die tips willen geven over gestolen objecten, kunnen dit via de website doen. Naast het controleren kunt u ook objecten registreren. Het doel van het GOR is ervoor te zorgen dat teruggevonden gestolen objecten weer bij de rechtmatige eigenaar terechtkomt.

Maar 35% van alle gestolen auto’s wordt teruggevonden. In 53% van de gevallen gebeurt dit door tips van de oplettende burgers!

Gratis controleren

Iedereen kan gratis in het GOR controleren of objecten die bij verkoopsites worden aangeboden, als gestolen staan geregistreerd. Heeft u een scooter op Marktplaats op het oog en wilt u er zeker van zijn dat deze niet gestolen is? Maak dan gebruik van de GOR-database. Want wist u dat u altijd aansprakelijk bent als u een gestolen object koopt, ongeacht hoe vaak deze al is verhandeld? Voorkom dus dat u een gesloten object koopt en een heler bent!

Auto wordt gestolen

Registratie gestolen auto

Behalve aangifte bij de politie adviseren wij u ook uw object te registreren op het GOR! Voor enkele luttele euro’s per jaar plaatst u uw gesloten object op onze website. Het is een internationale database en beschikbaar in meerdere talen. Met maar liefst 150.000 jaarlijkse websitebezoekers uit het binnen- en buitenland maakt u nóg meer kans dat uw gestolen object wordt teruggevonden.

Voordelen GOR voor WhatsApp buurtpreventie

Voor u als WhatsApp buurtpreventie is het van groot belang op de hoogte te zijn van de voordelen van het GOR. Informeer uw buurt over het Gestolen Objecten Register in de buurtpreventie Whatsapp: Wilt u uw buurt meehelpen het verschil te maken?

Om het u gemakkelijk te maken treft u hieronder een beknopte tekst die u kunt plaatsen op uw buurtpreventie chat App.
(Lees hier het verschil tussen een buurtpreventie alarm app en een chat app.)

Wist u dat 18% van de gestolen auto’s worden teruggevonden door tips van oplettende buurtbewoners? Als WhatsApp buurtpreventie willen wij u graag attenderen op het Gestolen Objecten Register (GOR). Het GOR heeft als doel dat gestolen objecten weer bij de rechtmatige eigenaar terechtkomt.

Ziet u een verdachte auto in uw buurt staan? Of heeft u een boot op Marktplaats op het oog en wilt u voorkomen dat u heler bent? In het Gestolen Objecten Register (GOR) kunt u kosteloos controleren of deze gestolen is en tips achterlaten.

Is uw scooter gestolen? In het Gestolen Objecten Register (GOR) kunt u tevens uw object registreren als gestolen. Met 150.000 jaarlijkse bezoekers maakt u nog meer kans dat uw scooter teruggevonden wordt door oplettende burgers.

Blijf op de hoogte: Wilt u meer weten over het GOR en alle ontwikkelingen en successen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Neem contact op voor vragen: Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.