--

Mijn sieraden zijn gestolen! Wat nu?

Sieraden zijn meestal kostbare juwelen en daarom zeer waardevol. Hoe goed je ze ook beschermt, je kunt altijd te maken krijgen met diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een zakkenroller of diefstal van sieraden in je eigen huis. Politie kan teruggevonden sieraden niet altijd terugbezorgen bij de rechtmatige eigenaar omdat deze niet bekend is. Gelukkig biedt ons register uitkomst!

Bescherm je sieraden

Gestolen sieraden

Het stelen van ringen, armbanden, halskettingen of bijvoorbeeld horloges is niet altijd tegen te gaan, maar je kunt wel de nodige stappen zetten om ze enigszins te beschermen. Bewaar ze thuis in een kluis en zorg dat je een aankoopnota digitaal bewaard. Dit kan van pas komen als je aanspraak moet maken op de inboedel- of kostbaarhedenverzekering.

Doe aangifte bij diefstal

Krijg je te maken met gestolen sierraden? Dan is het altijd belangrijk om aangifte te doen bij de politie. Verder loont het om je sieraden ook op te geven bij ons register. Op die manier kunnen ook particulieren inzien of ze sieraden kopen die bijvoorbeeld bij jou zijn ontvreemd. Via een platform als Marktplaats.nl is eenvoudig te controleren of er sprake is van gestolen sierraden. Daarnaast help je ook de politie om sieraden die worden teruggevonden bij jou af te leveren.

Hoe werkt ons register?

Wil je gestolen kostbaarheden opgeven? Gebruik hiervoor ons handige registratieformulier en voeg relevante informatie en afbeeldingen toe. Hoe meer details je verstrekt, hoe groter de kans op een positief resultaat. Tijdens het registratietraject betaal je eenmalig een klein bedrag waardoor de sieraden een jaar zichtbaar zijn. Dit is jaarlijks te verlengen net zolang tot de sieraden terug zijn bij jou als rechtmatige eigenaar.

De voordelen van ons diefstalregister

Het registreren van sieraden en juwelen via ons register levert je diverse voordelen op:

 • Ons register is beschikbaar in een viertal talen: Nederlands, Duits, Engels en Frans.
 • Informatie die je plaatst is via sociale media (Facebook, Twitter) snel deelbaar.
 • Elk object wordt snel door Google geïndexeerd en levert daardoor ook snel resultaat op.
 • Tips sturen wij rechtstreeks door naar jouw account.
 • Het is ons doel om gestolen objecten terug te brengen bij de rechtmatige eigenaar en dit register helpt hierbij.

Registreer direct je gestolen sieraden

Wil je gestolen sierraden nu registreren? Doe dit eenvoudig via onze website en ontdek zelf de meerwaarde van ons platform. Registreer je gestolen sieraden en vergroot je kans op succes! Registreer ze dan zo snel mogelijk. Je kan ook electronica, fietsen en ander gestolen eigendom registreren.

Gestolen sieraden registreren

Hoe kan ik registreren?

 1. Klik op onderstaande button en ga naar het registratie formulier
 2. Vul alle belangrijke informatie over de juwelen/sieraden in
 3. Voeg afbeeldingen toe
 4. Vul aanvullende informatie op locatie en plek in
 5. Reken de registratie af
 6. Registratie wordt direct geplaatst

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de registratie van een gestolen sieraden zijn € 4,00 voor maximaal één jaar. Na een jaar ontvang je van ons een e-mail waarmee je de regsiteratie kan verlengen. Kosten voor verlengen zijn € 1,00 per jaar.

Categorie Omschrijving Tarief incl. BTW Registreer
Gestolen sieraden Registreer jouw gestolen sieraden voor de periode van 1 jaar. € 2,00 Gestolen sieraden registreren