Verzekeraars

Achmea verzekeringen

Achmea verzekeringen

Achmea is een belangrijke financiële dienstverlener op de Nederlandse markt. Wij verzekeren ongeveer 10 miljoen Nederlanders voor zorg, schade en inkomen. Met welke visie? Hoe geven we onze klanten financiële zekerheid? Onze focus ligt op eenvoudige verzekeringen, waarbij we verantwoord omgaan met premies. En als er iets onverwachts gebeurt, willen we de geldzaken goed regelen voor onze klanten.


Allianz verzekeringen

Allianz verzekeringen

Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers. Ons doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. We helpen onze klanten de juiste keuzes te maken. Zodat ze hun leven kunnen inrichten zoals ze dat zelf willen. We moedigen iedereen aan om zijn ambities te realiseren en niet bang te zijn om een stap verder te gaan. Allianz is the home for those who dare.


TVM verzekeringen

TVM verzekeringen

De verzekeringen van TVM kunt u rechtstreeks bij ons afsluiten en via assurantietussenpersonen. Verder heeft TVM verzekeringen N.V. aan een aantal volmachtbedrijven een volmacht verstrekt. Dat wil zeggen dat deze gevolmachtigden namens TVM risico’s mogen accepteren, de polis mogen afgeven en schaden mogen regelen. Deze volmachtbedrijven bieden onze verzekeringen aan.


Aon verzekeringen

Aon verzekeringen

Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Wij helpen onze klanten om hun doelen makkelijker te bereiken. Dit doen we door klanten verantwoord risico’s te laten nemen.


Schadeonderzoekbureaus

ABS - Tracer

ABS - Tracer

ABS-Tracer houdt zich al een kwart eeuw bezig met wereldwijd onderzoek en revindicatie van gestolen en verduisterde objecten. De kracht van het grootschalige internationale partner netwerk heeft inmiddels zijn waarde bewezen en is niet onopgemerkt gebleven bij verzekeraars- lease- en verhuurmaatschappijen alsmede OEM’s. Steeds meer gerenommeerde autofabrikanten laten dan ook de opvolging- en recoverywerkzaamheden van hun fabriekssystemen door ABS-Tracer monitoren en revindiceren.


DEKRA Claims and Expertise BV

DEKRA Claims and Expertise BV

DEKRA is de grootste volledig onafhankelijke expertiseorganisatie in Nederland. De divisies DEKRA Automotive, DEKRA Caribbean, DEKRA Claims Services, DEKRA Experts en DEKRA People zijn gespecialiseerd in schade-expertise. We zijn thuis op het gebied van brandschade, transport en aansprakelijkheid, voertuigen, voertuigkeuringen en -taxaties, fleet operations en remarketing, risico-inspecties, nationaal en internationaal schademanagement, personenschade en detachering.


Fidron Nederland

Fidron Nederland

Fidron is een particulier onderzoeksbureau, opgericht in 2003 en richt zich voornamelijk op de automotive branche. Fidron is volledig erkend en bevoegd door het ministerie van Justitie en Veiligheid en de Autoriteit Financiële Markten. Dit biedt u de zekerheid dat u aan Fidron een gerenommeerde partner heeft voor wie efficiënt en discreet integriteitsproblemen wil voorkomen of oplossen.


Schade- onderzoeksbureau Hoofddorp

Schade- onderzoeksbureau Hoofddorp

Schade- en OnderzoeksBureau Hoofddorp BV is een onafhankelijk, nationaal en internationaal opererend onderzoeksbureau en werkt met name in opdracht van verzekeraars, volmachtbedrijven, advocatuur, leasemaatschappijen en expertisebureaus. Onze onderzoekers zijn voorheen werkzaam geweest bij de politie/recherche en aansluitend bij verzekeringsmaatschappijen. Vanaf halverwege de jaren 80 werd zeer ruime ervaring opgedaan als onderzoeker in de verzekeringsbranche.


Fidron Duitsland

Fidron Duitsland


Landelijk Centrum Voertuig Recovering

Landelijk Centrum Voertuig Recovering

Heeft uw verhuur- of leasemaatschappij te maken met gestolen of verdwenen voer- en werktuigen? Schakel hiervoor het Landelijk Centrum Voertuig Recovering van Recherchebureau Heijm B.V. in. Hit & Run rechercheonderzoek. Het Landelijk Centrum Voertuig Recovering voert voor leden een Hit & Run rechercheonderzoek uit.

Lees meer

DPD Consultancy

DPD Consultancy

Onderzoek naar gestolen of verduisterde objecten! Als Recherchebureau doen wij veel onderzoek naar diefstal of verduistering van voertuigen en andere goederen. Dit doen wij voor Particulieren met De privé detective en voor bedrijven met DPD Consultancy

Lees meer

Argus recherche

ARGUS Recherche

ARGUS Recherche opereert landelijk maar is het meest actief in de Randstad. Onze rechercheurs houden zich onder andere actief bezig met het terugvinden van gestolen of verduisterde goederen en objecten.

Lees meer

Levisson Schade Onderzoek & Advies B.V.