--

Mijn horloge is gestolen!

Van een uurwerk denken we nogal snel dat het wel veilig om de pols zit, toch kunnen geoefende zakkenrollers je vingervlug van je uurwerk beroven. Ook bij inbraken worden horloges vaak buitgemaakt, zowel bij juweliers als bij een inbraak bij bij iemand thuis. Contanten, juwelen en elektronica zijn favoriete handelswaar.

Preventief je horloge beschermen

Gestolen horloge

Een waardevol uurwerk beschikt over een uniek serienummer. Laat dit serienummer registreren bij de dealer of juwelier. Zo is het serienummer gelinkt aan een bestaande identiteit. Maak daarnaast ook altijd een kopie of foto van de aankoopbon en maak ook goede foto's van de horloge. Ook wanneer er bijzonderheden zijn aan je uurwerk, zoals een bijzondere vorm van slijtage of een gravering, documenteer je dit maar beter goed. Zorg er in elk geval voor dat het serienummer, het merk, het model en de kleur goed zichtbaar zijn op de foto's. Overweeg ook om een kostbaarhedenverzekering af te sluiten want een inboedelverzekering volstaat niet wanneer je het sieraad buitenshuis draagt.

Doe aangifte van beroving horloge

Wanneer je het slachtoffer wordt van diefstal breng je altijd de autoriteiten hiervan op de hoogte. Dankzij de registratie kan men het serienummer dan aan jou linken. Registreer het uurwerk daarnaast ook in het Gestolen Objecten Register. Hier kunnen niet alleen officiële instanties zoals de politie en opsporingsbeambten de aanmeldingen zien, maar ook particulieren zien meteen of een object is gestolen. Op die manier kan iedereen makkelijk even controleren of dat uurwerk op Marktplaats legitiem is. Jaarlijks worden er op die manier veel horloges teruggevonden. Zeker wanneer je een beloning toekent kan het soms erg snel gaan!

Het voordeel van een registratie is ook dat het voor de verkopers moeilijker wordt om het uurwerk te verkopen. Vaak wordt het dan net iets te heet en te moeilijk om het opnieuw in het legaal circuit te krijgen, waardoor het wel vaker in de handen komt van straatverkopers. De kans dat zij tegen de lamp lopen is groter, waardoor jij ook sneller je uurwerk terugziet.

Slachtoffer van diefstal? Registreer je horloge vandaag nog en maak gebruik van de kracht van ons netwerk.

Hoe werkt ons register?

Het registeren van een horloge doe je eenvoudig via ons handige registratieformulier. Je vult hier alle relevante informatie in en voegt zo nodig afbeeldingen toe. Geef ook informatie wanneer en op welke locatie je horloge is gestolen. Hoe gedetailleerder de informatie, hoe groter de kans op een positief resultaat. Na je betaling wordt een registratie direct geplaatst. Voor hulp bij je registratie kan je natuurlijk altijd support aanvragen bij onze medewerkers. Wij helpen je graag bij het succesvol voltooien van een registratie. Bezoekers van de site kunnen tips over jouw horloge aan ons achterlaten.

De voordelen van ons diefstalregister

Het registreren van een gestolen horloge via ons register levert je altijd voordelen op. Wij zetten ze overzichtelijk voor je op een rij:

 • Ons register is beschikbaar in een viertal talen: Nederlands, Duits, Engels en Frans.
 • Informatie die je plaatst is via sociale media (Facebook, Twitter) snel deelbaar.
 • Elk object wordt snel door Google geïndexeerd en levert daardoor ook snel resultaat op.
 • Tips sturen wij rechtstreeks door naar jouw account.
 • Het is ons doel om gestolen objecten terug te brengen bij de rechtmatige eigenaar en dit register helpt hierbij.

Registreer direct je horloge

Heb je te maken gehad met diefstal van je horloge en wil je deze het liefst zo snel mogelijk terugvinden? Of wil je voorkomen dat iemand jouw verdwenen horloge koopt of verhandelt? Registreer hem dan zo snel mogelijk. Je kan ook electronica, fietsen en ander gestolen eigendom registreren.

Hoe kan ik registreren?

 1. Klik op onderstaande button en ga naar het registratie formulier
 2. Vul alle belangrijke informatie over de gestolen horloge in
 3. Voeg afbeeldingen toe
 4. Vul aanvullende informatie op locatie en plek in
 5. Reken de registratie af
 6. Registratie wordt direct geplaatst

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de registratie van een gestolen horloge zijn € 4,00 voor maximaal één jaar. Na een jaar ontvang je van ons een e-mail waarmee je de regsiteratie kan verlengen. Kosten voor verlengen zijn € 1,00 per jaar.

Categorie Omschrijving Tarief incl. BTW Registreer
Gestolen horloge Registreer jouw gestolen horloge voor de periode van 1 jaar. € 4,00 Gestolen horloge registreren