--
Detektor onderzoeker vind gestolen Range Rover

Gestolen Range Rover teruggevonden in Amsterdam

AMSTERDAM, 27-10-2023 – In samenwerking met het Gestolen Objecten Register en onderzoeksbureau Detektor Benelux, is afgelopen week een gestolen Range Rover ontdekt in de straten van Amsterdam. Het betreft een voertuig met een nieuwwaarde van meer dan € 100.000,-- dat na bijna een maand spoorloos te zijn geweest, weer veilig ...

Lees meer
Succes in de haven van Antwerpen!

Vier gestolen Toyota’s teruggevonden in haven van Antwerpen

Op 23 augustus 2023 heeft het Gestolen Objecten Register, in nauwe samenwerking met onderzoeksbureau Detektor en de Belgische politie, aangekondigd dat vier gestolen Toyota voertuigen zijn teruggevonden in de haven van Antwerpen. Dit indrukwekkende resultaat is het gevolg van een succesvolle operatie, aangewakkerd door een cruciale tip. De vondst onderstreept de onmisbare waarde van samenwerking tussen publieke en private partijen bij de bestrijding van criminaliteit.

Lees meer
Detektor onderzoeker vind gestolen Range Rover

Gestolen Range Rover teruggevonden in Amsterdam

AMSTERDAM, 27-10-2023 – In samenwerking met het Gestolen Objecten Register en onderzoeksbureau Detektor Benelux, is afgelopen week een gestolen Range Rover ontdekt in de straten van Amsterdam. Het betreft een voertuig met een nieuwwaarde van meer dan € 100.000,-- dat na bijna een maand spoorloos te zijn geweest, weer veilig ...

Lees meer
Allianz Direct kiest verlengstuk voor onderzoek

Allianz Direct kiest verlengstuk voor diefstalbehandeling

Allianz Direct, een toonaangevende verzekeringsmaatschappij, heeft een verlengstuk voor diefstalbehandeling geïmplementeerd. In het geval van een gestolen voertuig wordt deze direct geregistreerd bij het Gestolen Objecten Register (GOR), waardoor informatie via de DiefstalAlarm app en internet snel wordt verspreid. Het doel is het voertuig zo snel mogelijk ...

Lees meer
Tiguan teruggevonden na anonieme tip

Gestolen Volkswagen gevonden na anonieme tip

Een anonieme tip is in opdracht van een verzekeraar, uitgezet bij Particulier Recherche Bureau Detektor Benelux B.V. De tip is achtergelaten op de registratie van een gestolen Volkswagen Tiguan in het GOR. Aan de hand van de verkregen tip werd de juistheid van de verkregen informatie geanalyseerd en is een onderzoek opgestart.

Lees meer
Criminelen bestellijst

Bestellijst voor criminelen

Door een datalek bij het bedrijf RDC zijn de persoonsgegevens van miljoenen Nederlanders buitgemaakt door een hacker. De gegevens worden te koop aangeboden op een populair hackersforum. Het bedrijf zegt het lek gemeld te hebben bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

RDC is een ICT-dienstverlener voor autogarage bedrijven. Als de auto van een klant aan de beurt is voor een algemene periodieke keuring (apk), krijgt hij daarvan ...

Lees meer
Carfax en Gestolen Objecten Register

Samenwerking met Carfax

(MÜNCHEN, DEN HAAG, 1 December 2020) CARFAX, specialist in voertuighistorie voor Europese en Amerikaanse voertuigen, en Gestolen Objecten Register, een internationaal platform met actuele informatie over gestolen voertuigen, kondigen de start van een partnership in Nederland aan. Informatie van gestolen voertuigen bekend in het Gestolen Objecten Register kan vanaf nu teruggevonden worden in het CARFAX voertuighistorierapport.

Lees meer
Fiets gestolen?

Fietsendiefstal

Fietsendiefstal is een van de meest voorkomende vormen van criminaliteit in Nederland. En tevens een van de meest vervelende ervaringen voor jou als fietseigenaar. Zeker als je net een nieuw exemplaar hebt gekocht. Daar sta je dan. Op de plek waar je hem achtergelaten hebt tref je slechts een lege plek, die meteen je paniek bevestigt: je fiets is gestolen! En als je je dan ook nog beseft dat je vergeten bent een fietsverzekering af te sluiten, ben je mooi de pineut. Wat nu?

Lees meer
Gestolen personenauto terug gevonden

Gestolen Objecten Register leidt tot meer teruggevonden voertuigen

Het Gestolen Objecten Register is een register waarin onder andere gestolen auto's, motoren en boten kunnen worden geregistreerd. Het afgelopen jaar heeft het Gestolen Objecten Register geleid tot veel successen.

Lees meer
Gestolen graafmachine teruggevonden

BMWT en GOR bundelen krachten

Brancheorganisatie van importeurs en/ of fabrikanten van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel BMWT gaat samen met het Gestolen Objecten Register (GOR) de strijd aan tegen de groeiende diefstal van werkmaterieel. Op de website van het GOR is voor iedereen snel te zien wat voor werkmaterieel is gestolen.

Lees meer
IAK verzekeringen

IAK Verzekeringen is een samenwerking aangegaan met het GOR

Vanaf 1 juli 2012 zullen diefstal, verduistering en vermissing van werkmaterieel aangemeld worden op het Gestolen Objecten Register. Deze aanmelding is voor iedereen zichtbaar en wordt getoond bij een gerichte zoekopdracht via internet. Doelstelling van de deelname is om het terugvindpercentage te verhogen.

Lees meer
TVM werkt met Gestolen Objecten Register

TVM verzekeringen gaat Gestolen Objecten Register inzetten

In logistiek en mobiliteit gespecialiseerde verzekeraar TVM verzekeringen uit Hoogeveen gaat alle bij het bedrijf aangemelde diefstallen van lading en transportmiddelen registreren in het Gestolen Objecten Register (GOR), dat is te vinden op de voor iedereen toegankelijke website.

Lees meer
Boels registreerd gestolen werkmaterieel

Verhuurder Boels gaat gebruik maken van Gestolen Objecten Register

Eigenaren van werkmaterieel krijgen steeds vaker te maken met diefstal van kapitaalsintensieve machines. Hoewel de aantallen beperkt zijn, de hoogte van de schade is dan aanzienlijk. Alle reden om deze machines zo snel mogelijk weer terug te vinden. Voor Boels, dat als verhuurder steeds meer over de landsgrenzen heen actief is, reden om gebruik te gaan maken van het Gestolen Objecten Register (GOR).

Lees meer