--

DiefstalAlarm app

Diefstal Alarm app
Android store

DiefstalAlarm app: Werk samen in de strijd tegen diefstal!

Wil jij helpen om gestolen eigendom terug te vinden? Of wil je diefstal in jouw wijk terugdringen? Download dan de DiefstalAlarm app. Je ontvangt diefstalmeldingen en je kan controleren of objecten gestolen zijn.

Ben jij slachtoffer geweest van diefstal? Dan weet je hoe belangrijk het is om je gestolen spullen weer terug te krijgen. Politie en buitengewoon opsporingsambtenaren hebben jouw steun daar bij nodig. Daarvoor heeft het Gestolen Objecten Register deze app ontwikkeld. Met de app ontvang je actuele informatie over het object dat is gestolen.

Je kan de app zo instellen dat je alleen meldingen ontvangt van diefstal bij jou in de wijk. Voor een buurtpreventieteam is dit een onmisbare app. Of als je brugwachter bent en je wilt alleen informatie ontvangen over gestolen boten.

DiefstalAlarm app

Diefstal Alarm app

Voorbeeld buurtpreventeams:

Je werkt samen in een buurtpreventieteam. In de wijk is een auto gestolen. Je ontvangt een melding van de diefstal in je app. Als je tips hebt die kunnen helpen bij de opsporing van de auto kan je deze via de app versturen.

Voorbeeld oplettende burger:

Staat een onbekende auto al lang geparkeerd bij jou in de buurt? Of vind je een scooter ergens tussen de bosjes? Heb je iets gezien op Marktplaats.nl of een andere site en overweeg je dit aan te schaffen? Controleer dan of een object niet als gestolen geregistreerd staat.

Voorbeeld brugwachter:

Je bent brugwachter of je bent schipper en wilt helpen gestolen boten terug te vinden. Met de DiefstalAlarm app ontvang je meldingen van gestolen boten. Als je tips hebt die kunnen helpen bij de opsporing van de boot kan je deze via de app versturen.

Waarom de DiefstalAlarm app?

Wat kan je doen met de App?

  1. Meldingen ontvangen van diefstal bij jou in de buurt
  2. Tips sturen over gestolen eigendom
  3. Controleren of een object als gestolen geregistreerd staat. Stop heling!

2. Ontvang diefstal meldingen

De app maakt het mogelijk om diefstal meldingen te ontvangen. Dit gebeurt op basis van locatie en categorie. De app is interessant voor oplettende burgers, buurtpreventieteams, wijkagenten, brugwachters en onderzoekbureau's. Heb jij de app nog niet gedownload? Doe dit dan nu.

3. Download de gratis app

Zoek in de app stores naar 'Gestolen Objecten Register' of klik op onderstaande linkjes

Android store App store

4. Wat zijn de kosten?

De app is geheel gratis te downloaden en te gebruiken.

5. Vragen over de App?

Lees eerst de antwoorden op veel gestelde vragen. Of neem contact met ons op: [email protected]

6. Ontwikkeling van de App

De DiefstalAlarm app is volop in ontwikkeling. Dit betekent dat we steeds nieuwe functionaliteiten toevoegen.
Heeft u feedback voor ons? Stuur ze ons toe!