Volg ons op LinkedinTheft Alerts Facebook
English Nederlands Deutsch Francais
Gestolen Objecten Register

Nieuws

BMWT en GOR bundelen krachten tegen diefstal van werkmaterieel

Leidschendam, 1 september 2012. Brancheorganisatie van importeurs en/ of fabrikanten van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel BMWT gaat samen met het Gestolen Objecten Register (GOR) de strijd aan tegen de groeiende diefstal van werkmaterieel.

Gebrek aan kennis en middelen
Dat het opsporingspercentage tot nog toe erg laag ligt heeft enerzijds te maken met de lage prioriteit bij de politie en anderzijds met het ontbreken van middelen en kennis over de identificatie van werkmaterieel.

Identificatiegids werkmaterieel
 
Lees meer ...

 

IAK Verzekeringen is per 1 juli 2012 een samenwerking aangegaan met het GOR.

Eindhoven, 6 augustus 2012. Vanaf 1 juli 2012 zullen diefstal, verduistering en vermissing van werkmaterieel aangemeld worden op het Gestolen Objecten Register. Deze aanmelding is voor iedereen zichtbaar en wordt getoond bij een gerichte zoekopdracht via internet. Doelstelling van de deelname is om het terugvindpercentage te verhogen.
IAK verzekeringen
 
Lees meer ...

 

TVM verzekeringen gaat Gestolen Objecten Register inzetten

Hoogeveen, 6 augustus 2012. In logistiek en mobiliteit gespecialiseerde verzekeraar TVM verzekeringen uit Hoogeveen gaat alle bij het bedrijf aangemelde diefstallen van lading en transportmiddelen registreren in het Gestolen Objecten Register (GOR), dat is te vinden op de voor iedereen toegankelijke website.
 
Lees meer ...

 

Verhuurder Boels gaat op Europese schaal gebruik maken van Gestolen Objecten Register (GOR)

Sittard, 16 mei 2012. Eigenaren van werkmaterieel krijgen steeds vaker te maken met diefstal van kapitaalsintensieve machines. Hoewel de aantallen beperkt zijn, de hoogte van de schade is dan aanzienlijk. Alle reden om deze machines zo snel mogelijk weer terug te vinden. Voor Boels, dat als verhuurder steeds meer over de landsgrenzen heen actief is, reden om gebruik te gaan maken van het Gestolen Objecten Register (GOR).
Boels werkmaterieel

 

Lees meer ...

 

Gestolen Objecten Register leidt tot meer teruggevonden voertuigen

Het Gestolen Objecten Register is een register waarin onder andere gestolen auto's, motoren en boten kunnen worden geregistreerd. Het afgelopen jaar heeft het Gestolen Objecten Register geleid tot veel successen.
“Dankzij het Gestolen Objecten Register krijgen wij veel meer tips over gestolen auto’s binnen. We zijn nu in staat om meerdere voertuigen per maand terug te vinden, stelt Jan Niemeijer. Hij is directeur van Advies Bureau Schade, dat al sinds 1993 actief is om gestolen goederen terug te vinden.
Lees meer ...
feedback